در مفاصا حساب بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

درصد بیمه مکسوره از حق الزحمه موسسات حسابرسی چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام
وفق بخشنامه 14 جدید درآ»د چنانچه موسسات حسابرسی دارای دفاتر قانونی بوده و حق بیمه کارکنان خود را پرداخت نموده باشد و موضوع قرارداد توسط کارکنان موسسه انجام شده باشد با ارائه دفاتر قانونی جهت حسابرسی و تعیین تکلیف بدهی احتمالی مفاصا حساب قرارداد بدون دریافت حق بیمه صادر میگردد.

در غیر اینصورت وفق پیوست بخشنامه 11/3 جدید درآمد :

  • 1 - حق بیمه قرارداد موسسات حسابرسی و خدمات مالی ... به ماخذ 15 درصد +
    یک نهم بیکاری.
  • 2 - اشخاص حقیقی با ماهیت کار گروهی ..................... به ماخذ
    15 درصد+ یک نهم بیکاری.
  • 3 - اشخاص حقیق به صورت انفرادی با رعایت سقف دستمزد ...........به
    ماخذ 30 درصد + یک نهم بیکاری.

لینک بخشنامه 14 جدید درآمد
https://www.tamin.ir/content/Circulars//60010.pdf