در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من در یک شعبه دارای 2 کد کارگاهی (بابت 2 پروژه مختلف) هستم. از محل یکی از پروژه ها مبلغ اضافه ای از حساب شرکت توسط کارفرما کسر و به حساب بیمه واریز شده است. آیا می توان این مبلغ بستانکاری را با بدهکاری ردیف دیگر (در همان شعبه) تهاتر نمود؟ قبلاً در شعبه دیگری این کار رو برام انجام دادن ولی در این شعبه استنکاف می کنن من هم شرایط و ماده قانونی آن را نمی دانم.

لطفاً راهنمایی بفرمایین.

تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

در صورت اخذ مفاصا حساب در کد کارگاهی و اثبات، اضافه پرداختی باید ازاد گردد و بشما پرداخت گردد حال می توانید این اضافه پرداختی رو برای کدکارگاهی دیگری هزینه کنید.