در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من در شبکه های اجتماعی کانال دارم و با تبلیغ پول در می آورم آیا باید مجوز خاصی بگیرم؟با توجه به اینکه هنوز سربازی نرفتم و دانشجو هستم وضعیت مالیات چه میشود.با تشکر.
1 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

سلام

 این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :

طرح سوال در بخش مالیات و امور مالی

 همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

 دریافت مشاوره تلفنی