در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.در صورت قطع شدن بیمه بیکاری ایا سابقه بیمه رد شده مرتبط ب همون ماه هم از سیستم سوابق پاک میشود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

باید علت قطع مشخص باشد تا اظهار نظر کرد اگر ناشی از اشتغال با لیست حق بیمه یا بازرسی باشد کلیه سوابق تداخلی باید حذف و مقرری به شعبه مستردد گردد اگر به علت جواز کسب باشد پرداخت مقرری از اول ایراد داشته ، اگر عدم تایید بازرس بیمه بیکاری یا بازرس فنی شعبه باشد از تاریخ بازرسی ممکن است قطع شود بهتر است علت قطع را از شعبه جویا شوید.