در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
اگر بیمه گزار خود بیمه عمر نباشد و همسر یا فرزند خود را بیمه عمر کند در صورتی که از کارافتاده شود از کارافتادگی به او تعلق میگیرد یا خیر
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... طبق قوانین بیمه ای، بیمه گذار(حقیقی یا حقوقی) در بیمه نامه عمر، طرف اصلی قرارداد بیمه گر بوده و پرداخت حق بیمه را تعهد مینماید. حال این بیمه گذار میتواند همان بیمه شده و یا شخصی غیر از بیمه شده باشد. فلذا اگر بیمه گذار با بیمه شده متفاوت باشد تمام تعهدات بیمه گر در قبال بیمه شده بوده و هیچ تعهدی در قبال شخص بیمه گذار ندارد. مگر اینکه در قرارداد بیمه به گونه ی دیگری توافق شده باشد... بطور مثال بیمه گذار با پرداخت حق بیمه اضافی خودش را نیز همراه بیمه شده ، در مقابل برخی خطرات بیمه نامه بیمه کرده باشد. اکنون در ایران اینگونه بیمه نامه های عمر در برخی شرکتها با عناوین مختلف همچون طرح حامی- طرح جامع و... عرضه میگردد.