در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام
1 - لیست ارسالی به مالیات حقوق 100 هزار تومان قبض برای پرداخت دریافت کردیم
2 - لیست اصلاح شد و لیست اصلاحی ارسال شد و قبض جدید 200 هزار تومان مالیات حقوق داشت .
اشتباها قبض اول باطل نشده و تنخواه گردان پرداخت کرد . حالا 100 هزار تومان کمتر واریز شده و حدود یک ماه از موعد پرداخت آن گذشته . اگر امروز قبض آن را از ممیز بگیرم و پرداخت کنم چه مقدار جریمه به من تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام

 این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :

طرح سوال در بخش مالیات و امور مالی

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی