در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
مادر من بیمه نیروهای مسلح هستن از سمت پدرم
حدود سه ساله که پدرم نیستن و هیچ خبر و دسترسی ای به ایشون نداریم و دفترچه بیمه مادر هم همراه ایشونه مراجعه کردم برای گرفتن دفترچه بیمه نیروهای مسلح گفتن خود بیمه گر باید باشه..تامین اجتماعی هم رفتم که ایشون رو تحت تکفل خودم بیارم گفتن تا زمانیکه پدر زنده س یا متارکه نکردن نمیشه...با توجه به این وضعیت اگر بخوام بیمه نیروهای مسلحشون قطع شه و از طریق خودم بیمه تامین اجتماعی بشن باید چیکار کنم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با رای مراجع قضایی منوط به مفقود شدن مستمری بگیر شما می توانید مستمری پدر را فعال و مادر آن را دریافت نماید و از همان طریق نیز می توانید دفترچه درمانی اخذ نمایید و نیازی به قرار گرفتن تحت کفالت شما نیست.

در غیر اینصورت شما هم می توانید با ارائه درخواست به تامین اجتماعی نسبت به تحت تکفل گرفتن مادر اقدام نمایید.