در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام، من براي گرفتن ويزاي كاري آلمان نياز به سابقه كاري و بيمه دارم، چطوري ميتونم بيمه سه سال را بخرم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

امکان خرید یا فروش سابقه وجود ندارد و حتی اگر در گذشته چنین امری ممکن می رسید با به روز شدن سیستمهای شعب تامین اجتماعی تمامی راه های سو استفاده از این موضوع بسته شده اند و در صورتی که سوری بودن سابقه ای که مدعی آن هستید اثبات شود جرایم سنگینی در پی خواهد داشت. اما چه بسیار دلالانی که حول این ادارات می چرخند و با وعده های فریبکارانه وعده حل مشکل شما را با مبالغ کلان می دهند اما پیشنهاد من این است که فریب این افراد را نخورید چون هم پولتان را از دست می دهید هم به نتیجه دلخواه نمی رسید.

در صورتی که در جایی سابقه کار داشته اید و بیمه شما را مطابق قانون کار واریز نکرده اند می توانید به استناد ماده 148 قانون کار بر علیه کارفرمای خویش در ادارات کار ثبت دادخواست نمایید.

سپاس از همراهی شما