در قانون کار و قرارداد کار توسط (140 امتیاز)
با سلام . من در یک اداره دولتی ( مثلا اداره الف ) مشغول به خدمت بودم ،  که حقوق من از طریق اداره ای دیگه ( مثلا اداره ب ) تامین میشده  . الان به دلیل پرداخت نکردن حق بیمه و سایر مطالباتم قصد شکایت به اداره کار را دارم . آیا این نوع پرداخت حقوق که مامور به خدمت بودم در اداره ای دیگر تاثیری در گرفتن مطالباتم دارد ؟ رابطه کارگر و کارفرما از این طریق قابل اثبات میباشد ( چون در اداره ب که حقوق دریافت میکردم هیچ کاری انجام ندادم )  ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با توجه به تعریف  مواد 2 و 3 قانون کار، مسئولیت پرداخت حقوق و مزایا و به طبع آن حق بیمه دراین خصوص برعهده کارفرمای شما ( اداره ب ) خواهد بود و چنانچه نیاز به آماره و یا بازررسی از محل کار باشد نظر و گواهی اداره الف برای مراجع قانونی معتبر است.