در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
درسال 92و95و96 مدت 274 روز از مرخصی استعلاجی مورد تایید سازمان تامین استفاده کرده ام و کارفرما در این زمان از پرداخت حق اولاد امتناع کرده با توجه به اینکه طبق قانون کارفرما باید انرا پرداخت کند . چون چند سال گدشته و هزینه حق اولاد تغییر کرده ایا باید کارفرما ( همانند حق سنوات )  به روز محاسبه و پرداخت نماید یا با مبلغ حق اولاد در زمان استفاده ازمرخصی استعلاجی محاسبه و پرداخت کند
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
حق اولاد معوق سال های قبل بر اساس حقوق همان سال محاسبه می شود.