در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
فقط تابعیت کشورعراق ندارد بلکه ساکن عراق است و3فرزند پسر دارد ومانند یک عراقی از مزایای آن کشور استفاده میکند آیا مستمری تعلق میگیرد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اینکه شما در کجا ساکن هستید مهم نیست اگر مستمری به شما تعلق بگیرد شما میتوانید از این مزایا استفاده نمایید اما در سال یک یا دوبار باید به شعبه ای که مستمری به شما میدهند باید مراجعه نمایید