در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

با توجه به آزاد بودن شغل بیمه بازیگران و هنرمندان تیاتر و سینما و تلویزیون چه بیمه ای برای تامین بازنشستگی و دوران بیکاری بهتر است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

برای داشتن پوشش بیمه بیکاری،فقط از طریق داشتن لیست بیمه اجباری مینونین این پوشش رو داشته باشین.

اما در مورد بازنشستگی باید حتما از شما اطلاعاتی داشته باشم تا بتونم درباره بیمه زندگی(عمر) که بهترین بیمه در حال حاضر و برای شما هست توضیح داده و راهنمنایی تون کنم..

در صورت تمایل بدریافت اطلاعات و مشاوره رایگان،لطفا فرم زیر رو پر بفرمایین.

با تجدید احترام