در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در کارخانه بند سوم انگشت وست دست چبم شکسته جوری که استخوان خورد شده و تاندون هم باره شده تقریبا چقدر دیه تعلق میگیره.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه خرد شدگی یک بنداز انگشتان دست غیر ازشصت ۱.۱درصد درصورت النیام باعیب معادل۲میلیون و ۵۴۱هزارتومان .

اما اگر بدون عیب التیام یابد ۰.۸۸درصد از دیه کامله معادل ۲میلیون و ۵۳هزارتومان

اما رباط ها مشمول ارش میشوند که تعبین ان بعهده پزشکی قانونیست