در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
سلام

خسته نباشید

من سال 94 تصادف کردم و مقصر شخص مقابل بود.

پزشک قانونی و دادگاه 9.5 درصد دیه تعیین کرد

بعد ایشون چون 14 سالشون بود ، پدرشون باید دیه رو میدادن.

اما ایشون هیچ مالی نداشتن( از راهنمایی و رانندگی،ثبت اسناد و بانک نامه گرفتم و چیزی نداشتنو  همچنین تحقیقات محلی توسط پلیس انجام شد و همسایه ها گفتن چیزی نداره)

بعد از مراجعه به دادگستری و تحویل نامه ها، گفتن چون ایشون مالی نداره ، دیه 3 سال بعد از تصادف پرداخت میشه. ( فک کنم توسط بیت المال )

حالا چون من هرچی گشتم اکثرا پرداخت دیه توسط بیت المال برای موارد قتل بود و برای تصادف چیزی پیدا نکردم. آیا این دیه بهمون تعلق میگیره واقعا؟
همچنین اگه تعلق میگیره داره، چند وقت پس از این که 3 سال تموم شد ، دیه واریز میشه؟
ممنونم ازتون.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

ایا وسیله ای که باهاش تصادف کردید بیمه داشته؟

حالا پاسخ به سوالات شما

جنایات خطای محض که به پرداخت دیه محکوم شده اند ۳سال مهلت برای پرداخت دارند .

لطفا درخواست مشاوره تلفنی بدید

چون چندتا سوال هست که اگر پاسخ بدید زودتر‌ میتونید دیه دریافت کنید . لطفا درخواست مشاوره بدید