در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
بنده از سال ۷۶ تا سال ۹۶ مشمول بیمه مشاغل سخت شده ام ولی در فروردین ۹۷ بیمه برایم رد نشده است یعنی من تا پایان سال ۹۶ مشغول بکار بوده ام و ۴درصد بیمه مشاغل سخت هم در سال ۹۷ پرداخت شده است آیا مبنای محاسبه حقوق سال ۹۶ میباشد یا سال ۹۷؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

میزان مستمری برقراری برابر است با میانگین دستمزد مشمول حق بیمه دو سال آخر کارکرد * سنوات سابقه حق بیمه تقسیم بر سی