در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
باسلام دارای سابقه بیمه پردازی 33 سال (سنوات+سنوات دوره های مشاغل سخت وزیان آور) هستم و 48 سال سن دارم .

از طرفی دارای معلولیت جسمی حرکتی با شدت متوسط (بیش از 20درصد) هستم که طبق قانون بازنشستگی معلولان  تامین اجتماعی ،حداقل از دوسال سنوات ارفاقی بایستی بهرمند شوم

با توجه باینکه مجوموع سنوات اشاره شده 35 سال می شود دیگر نیازی به رسیدن به سن 50 سالگی می باشد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

براساس تبصره سه ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی می توان با ۳۵ سن بدون شرط سنی بازنشسته شد .

درخصوص سنوات ارفاقی معلولین ،پس از پرداخت مبلغ سنوات ارفاقی از طرف کارفرما ، سوابق مربوطه قابل احتساب جهت بازنشستگی می باشند