در بیمه درمان تکمیلی توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده بیمه مشاغل ازاد12درصدباحداقل حقوق واریزمیکنم.ایابنده میتونم درخواست بیمه تکمیلی روازسازمان تامین اجتماعی کنم وتحت پوشش بیمه تکمیلی این سازمان قراربگیرم؟ هزینه بیمه تکمیلی ماهیانه ویاسالیانه چقدره؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که سازمان تامین اجتماعی یا بیمه سلامت(بعنوان بیمه گر پایه) بیمه تکمیلی به بیمه شدگان خود ارایه نمیدهند.

اگر که شما بیمه مشاغل آزاد هستین از طریق اتحادیه و یا صنف تون یا بصورت آزاد باید تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرین.

در جریان باشین که در حال حاضر فقط بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی که حقوق شان از طریق این سازمان پرداخت میشود(بعنوان متولی بازنشستگان) با شرکت آتیه سازان حافظ منعقد شده است.

در صورت تمایل پیام بدین تا شرایط بیمه تکمیلی بصورت ازاد رو خدمت تون توضیح بدم.

با تجدید احترام