در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده 53 ساله و دارای 10 سال سابقه بیمه هستم در سن 35 سالگی به دلیل عمل سر از کار افتاده شده ام که در دوران عمل سر  بیمه نبودم  ولی به هر صورت حق بیمه خودم رو پرداخت کردم و الان هم در حال پرداخت هستم می خواستم بدونم می تونم خودم رو بازنشسته ده ساله کنم؟؟؟؟

و یک سوال دیگه که بازنشستگی 10 ساله و 30 ساله تاثیر در پوشش خدمات درمانی دارند ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما کارافتاده شدید پس چرا حق بیمه پرداخت میکنید احتمالا شما شرط ماده ۷۶رو نداشته اید واین ماده میگوید ازتاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه بیمه باید داشته باشید اگر شما این سابقه را در طول این زمانی که گفتم داشته باشید باید بازنشسته شوید