در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بینی بنده در تصادف دچار شکستگی شد. پزشکی قانونی هم شکستگی رو ذکر کرده داخل پرونده. میحواستم بپرسم دیه شکستگی بینی چند درصده؟ چون خیلی جاها ده درصد و بعضی جاها ۴درصد میبینم محاسبه میشه. دلیل این اختلاف چیه؟ و اینکه اگر خورد شدگی استخوان بینی باشه درصدش فرق میکنه یا نه؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)

با سلام بعد از ابلاغ قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 اختلاف نظر در خصوص شکستگی بینی ، بوجود آمد در برخی از موارد 4 و در برخی از موارد 10 درصد دیه اختصاص میافت ، نهایتا در سال گذشته در این خصوص رای وحدت رویه از دیوان عالی کشور صادر که دیه ده درصدی را صحیح اعلام کرد. البته در خصوص شکستگی منجر به التیام بینی در این خصوص مد نظر است.

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید