در بیمه بیکاری توسط
با سلام اگر کارگری طی یک دوره در حالت بلاتکلیف باشد یعنی نه کار کند و نه اخراج شده باشد بیمه ی کار گر در این دوره برعهده کارفرما می باشد اگر نمی باشد طی چه قانونی و ماده ای کارفرما حق دارد بیمه شخص را پرداخت نکند؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 29 قانون کار ، در صورتیکه بنا به تشخیص هیات حل اختلاف ، کارفرما موجب تعلیق قرارداد از ناحیه کارگر شناخته شود کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق  را خواهد داشت ( حق بیمه نیز شامل می باشد ) و کارفرما مکلف است کارگر تعلیقی از کار را به کار سابق وی بازگرداند.