در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام بنده یک مددجوی سازمان بهزیستی هستم و میخواستم خودم رو بیمه درمانی و همچنین بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی کنم .و سوالم از شما این هست که من باید از کجا اقدام کنم ؟ و اینکه آیا بهزیستی مبلغ پرداختی که باید به تامین اجتماعی بدم برای بیمه شدن رو کمکم میکنه یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

اداره بهزیستی منطقه شما بایستی طی یک نامه رسمی شمار را جهت بیمه شدن به سازمان تامین اجتماعی معرفی نماید.البته به شرطی که بعد از تاریخ 1388/01/01 فاقد هرگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی باشید و  شعبه بیمه ای مورد نظرذاری سهمیه بهزیستی نیز باشد.