در بیمه بیکاری توسط
با سلام من قرارداد یک ساله ساعتی با یک شرکت خصوصی داشتم.6 ماه بیمه من در چابهار و ماه آخر در تهران پرداخت شده است. اکنون پس از 7 ماه اخراج شده ام. آیا بیمه بیکاری به قرارداد ساعتی تعلق میگیرد؟ به اداره کار تهران مراجعه کنم یا چابهار؟
1 پاسخ
توسط

باسلام و احترام

با توجه به اینکه جنابعالی در اثنای قرارداد یکساله (پس ازگذشت 7 ماه) اخراج شده اید ، حداکثر ظرف30 روز از تاریخ بیکاری می توانید درخواست بازگشت به کار و بیمه بیکاری خود را از اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل کار خود پیگیری نمایید.