در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام دچار بیماری آسم هستم ،و در هنگام عقد قرارداد با بیمه تامین اجتماعی فقط ۳۳ درصد از کار افتادگی بخاطر یک چشم بهم تعلق گرفت،ار در چند سال آینده حالم بدتر بشه و نتونم کار ساختمانی انجام بدم و شامل با اون ۳۳ درصد اولیه و بیماری آسم میشه ۶۶ درصد از کار افتادگی گرفت؟؟؟یا اون ۳۳درصد به علت بیماری مادرزادی محاسبه نمیشود
2 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصد از کارافتادگی قبل از بیمه شدن در تجمیع درصدهای ناشی از بیماری‌های متفاوت جهت از کارافتادگی کلی  محاسبه نمی گردد.