در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترم

بر اساس قرارداد شرکت، ساعت کاری کارمندان بصورت ۵ روز در هفته از ۸صبح تا ۱۷ سه شنبه و ۱۶ چهارشنبه تایین شده، اما به جهت نیاز به پشتیبانی، مداومت اضافه کاری بصورت دائمی تا ساعت ۲۰ و گاها به دلیل حجم کار تا ساعت ۲۱ بر عهده کارگر گذارده شده (خارج از قرارداد و عدم تامین رضایت)؛ در مواردی هم ساعت شروع به کار بصورت اجباری از ساعت ۷ تایین میگردد.

 با توجه به تبصره ماده ۵۹ ، انجام اضافه کاری نباید تبدیل به قائده دائمی گردد و در صورت نیاز ، کارگاه میتواند با استخدام نیرو، نیاز خود را  تأمین نماید؛ ولی با وجود مداومت بعد از حدود ۹ ماه هنوز اقدام به حل موضوع و جذب نیروی مورد نظر نکرده است.

آیا در قانون کار مواردی جهت حل و فصل موضوع دیده شده یا خیر؟ متاسفانه حجم و فشار کار برای ۱ نفر نیروی پشتیبانی بالا بوده و در عمل با بی توجهی کارفرما و بی اهمیت شمردن موضوع، فشار چند برابری ایجاد شده؛ در عین این حال که ترجیح بر مصالحه و عدم تمایل برای شکایت قانونی و ایجاد اختلاف بین کارگر و کارفرما می باشد)
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
علیرغم اینکه انجام کار اضافی باید با توافق کارگر باشد ، اما در صورت عدم تمایل کارگر قراردادی به انجام کار اضافی ، ممکن است کارفرما تصمیم به تسویه حساب با وی و استخدام نیروی جدید بگیرد. لذا پیشنهاد می شود یا با همین شرایط ادامه دهید و یا در صورت عدم توانایی به انجام اضافه کاری ، شغلتان را تغییر دهید