در بیمه بیکاری توسط
باسلام در صورت استفاده از بیمه بیکاری چه تاثیری روی سابقه ای که دارم میزاره ازش کم میشه یا جزوه سابقه رد میشه لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

به استناد تبصره 2 ماده 6 قانون بیمه بیکاری (مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جزء سوابق پرداخت حق بیمه از نظر بازنشستگی ، از کار افتادگی و فوت محسوب خواهد شد) با توجه به مراتب یاد شده در یافت بیمه بیکاری در مدت تعیین شده موجب دریافت مقرری ، واریز حق بیمه و مزایای ذکر شده می گردد.