در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام پدرمن ۷۱سال سن دارد ۲سال بیمه روستایی داردوبیماری پارکینسون داردمی تواند ازمزایای کارافتادگی استفاده کند
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
سلام
به طور کلی برای استفاده از مزایای از کارافتادگی کلی برای هر بیماری، رای کمیسیون پزشکی ملاک می باشد اگر کمیسیون پزشکی رای دهد که شخص بیش از 66% از کار افتاده کلی می باشد و حداقل یک سال تمام در بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر سابقه بیمه داشته باشد و بعد از بیمه شدن دچار حادثه یا بیماری شده باشد و همچنین قطع بیمه ای نداشته باشد میتواند شامل مستمری از کار افتادگی بیمه روستایی شود.
علاوه بر نظر پزشک معالج بیمه شده که گواهی از کار افتادگی می دهد این گواهی به کمیسیون پزشکی ارسال میشود اگر کمیسیون پزشکی هم تایید کرد و همان شرایط بیمه ای را که در بالا توضیح دادم داشت آن موقع میتواند از مزایای از کار افتادگی کلی استفاده نماید.