در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده چندماهی در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم
حالا تو یک سازمان دولتی استخدام شدم با یک عنوان شغلی دیگه
خواستم بدونم برای ادامه بیمه تامین اجتماعی باید چکار کنم؟ آیا همین که کد بیمه تامین اجتماعیم رو به سازمان جدید بدم کافیه؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

باید امور اداری سازمان خود اطلاع دهید که دارای سوابق بیمه تامین اجتماعی میباشد و صندوق بیمه و بازنشستگی را خود انتخاب نمایید سپس امور اداری شما باید یک کپی شناسنامه و کپی کارت ملی و دفترچه تامین اجتماعی را به شعبه تامین اجتماعی عامل بدهد ( خودتان هم می توانید پیگیری نمایید ) و پرسشنامه نامنویسی توسط شما تکمیل و پشت آن توسط کارفرما مهر گردد تا با شماره بیمه قبلی در کارگاه جدید از تاریخ شروع بکار نامنویسی گردید سپس امور مالی کارگاه جدید می تواند همه ماه برای شما لیست حق واریز نماید.