در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام خدمت شما این جانب از سال 91 با اتمام کار کارگاه راه سازی بیکار شدم آن زمان هر چه تلاش کردم موفق به دریافت بیمه بیکاری نشدم و تا امروز خودم به صورت خویش فرما حق بیمه ام را واریز نموده ام و مدت 18 سال سابقه بیمه دارم و تا کنون لیست بیمه ام قطع نگردیده حال با توجه به بیکار بودنم آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ضمنا متاهل و دارای دو فرزند نیز هستم.
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

در حال حاضر با توجه به اینکه بیمه پردازی بصورت اختیاری ( خویش فرما) می باشد و 3% درصد بیمه بیکاری از بیمه اختیاری اخذ نمی گردد از مزایای این قانون بهره مند نمی شوید ، لازم به توضیح است در صورت اشتغال در کارگاهی و دارا بودن شرایط می توانید از مزایای قانون بیمه بیکاری بهره مند گردید.