در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از سال ۸۸ تا ۹۳ به مدت ۵سال سابقه بیمه نیروهای مسلح دارم

تا اسفند ۹۶ هم بیمه اجباری با نرخ بالاتر از حداقل حقوق دارم

از فروردین ۹۷ هم بیمه اختیاری با نرخ حداقل حقوق پرداخت میکنم

در صورت درخواست انتقال سوابق نیروهای مسلح به تامین اجتماعی بر مبنای کدام نرخ حق بیمه باید مابه التفاوت پرداخت کنم،اخرین دستمزد یا بیشترین؟

نرخ ان ۱۸ درصد است یا ۲۱

با سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

نرخ پرداخت مابه التفاوات کسورات منقله شما از صندوق نیروهای مسلح 18 درصد می باشد. نحوه محاسبه مبلغ آن بر اساس حداقل دستمزد سال 97 برابر است با 18 درصد دستمزد مشمول حق بیمه شما در زمان تقاضا در مدت اشتغال در صندوق قبلی، منهای کسورات منتقله.