در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام دیه ی شکستگی بینی با طول درمان یک ماه چقدره آیا ارش به اون تعلق میگیره؟دیه ی شکستگی بینی با یک ماه طول درمان و سوختگی درجه ۲ به میزام یک درصد و ۵ بخیه پیشانی و یک زخم دامیه صورت و کبودی زیر هر دو چشم کلا چقدر میشه.ممنون
توسط (140 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوست عزیز و مدیریت و کاربران سایت

دوست عزیز لطفا بعد از مشخص شدن میزان دیه شکستگی بینیتون درصدی که پزشکی قانونی و دادگاه تعیین کرده رو به اشتراک بذارید تا بقیه و مخصوصا بنده هم از میزان دیه شکستگی بینی مطلع بشیم.البته اگه زحمتی نیست.

جسارت بنده رو ببخشید

سپاس
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)

با سلام با توجه رای وحدت رویه صادر شده در خصوص شکستگی بینی ، میزان دیه متعلقه به آن ده درصد دیه کامل مرد مسلمان است هر دامیه در صورت 2 درصد و هر کبودی آن 0.3 درصد دیه کامل است طول درمان یک یا چند ماه مبلغ ریالی ندارد و برای تعیین نهایی ارش است.

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید