در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من از شعبه ۱۱ هستم تا این لحظه ۹۷/۲/۲۰ حقوق فروردین ماه واریز نشده به نظرتون امکانش هس اینماه واریز کنن یا میمونه واسه ماه بعد؟؟
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
منم شعبه هجده هستم ولی تا این لحظه بیستم ساعت یک واریز نشده... دوستانی که شعبه مرتبط هستند لطفا خبر بدند
توسط (140 امتیاز)
منم شعبه هفت بودم جدیدا هم که می‌نویسه شعبه مجازی متمرکز

امروز ۲۲ اردیبهشت هست ولی هنوز مستمری مربوط به فروردین ۹۷ رو برام واریز نکردن

شما چطور دوستان؟
توسط (100 امتیاز)
منم شعبه ۷ هستم، امروز ۲۴ اردیبهشت، هنوز حقوق فروردین ماه و واریز نکردن، کسی هست که حقوقش واریز شده باشه?
توسط (140 امتیاز)
دوستانی که به شعبه هفت مراجعه کردن اطلاع دادن که  ظاهراً ماه آینده هر دو ماه رو باهم واریز میکنن

منم شعبه هفت هستم و واریزی نداشتم
توسط (140 امتیاز)
حقوق اردیبهشت رو واریز کردن براتون؟؟؟

من شعبه 24 هستم اما نه حقوق فروردین رو ریختن ، نه اردیبهشت رو، ماه پیش مراجعه کردم، گفتن با هم تو خرداد واریز میشه، امروز 12 خرداد هست و خبری نیست...
توسط (140 امتیاز)
شعبه هفت فروردین و اردیبهشت امروز واریز شده