در بیمه بیکاری توسط
سلام منزل بنده استان گیلان است و قبل از قرار داد بیکار شده ام و بیمه بنده تهران رد میشود چه مراحلی رامی بایست طی کنم برای بیمه بیکار ی؟
1 پاسخ
توسط

باسلام و احترام

به استناد ماده 7 آئین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری بیمه شده بیکار موظف است ظرف 30 روز از تاریخ بیکاری فرم تقاضای استفاده از مقرری بیمه بیکاری را تکمیل و به واحد تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل ارائه نماید.  بدیهی است در صورت اشتغال در استان تهران و واریز حق بیمه می بایست به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مربوطه مراجعه و درخواست بیمه بیکاری خود را ارائه و پس از دریافت اولین مقرری بدلیل سکونت در استان گیلان تقاضای انتقال خود را به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و شعبه مربوطه جهت انتقال پرونده بیمه بیکاری تسلیم نمایید.