در بیمه بیکاری توسط
با سلام بنده به مدت دو سال به عنوان نیروی طرح اختیاری در دانشگاه علوم پزشکی بیمه تامین اجتماعی بودم آیا بعد از دو سال بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط
با سلام و احترام

قرارداد و یا نوع شرایط  استخدامی و همچنین نحوه واریز حق بیمه برای شما می بایست توسط واحد تعاون ،کار و رفاه اجتماعی بررسی گردد و در صورت عدم مغایرت با قوانین و ضوابط جاری از مزایای این قانون منتفع گردید.