در بیمه بیکاری توسط
باسلام واحترام از راهنمایی های خوبتون.میخواستم بدونم منی که متاهل هستم وبیمه بیکاری میگیرم میتونم سربازی برم .نکنه بیمه بیکاریم لغو بشه تضمینی هس بنظرتونب
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

به استناد ماده 11 آئین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری <بیمه شدگانی که در حین استفاده از مقرری بیمه بیکاری به خدمت وظیفه عمومی اعزام می گردند در صورتیکه  متأهل نباشند قطع می گردد و پس از پایان خدمت وظیفه عمومی در صورت عدم اشتغال ، با معرفی واحد کار و امور اجتماعی مجدداٌ نسبت به باقیمانده مدت استحقاق ،مقرری آنان برقرار خواهد شد>

بدیهی است در صورت متأهل بودن مقرری قطع نشده و تا پایان مدت استحقاق ادامه خواهد داشت.