در بیمه بیکاری توسط
باسلام من 4 سال در شرکتی مشغول به کار بودم والان بیکار شده ام با توجه به اینکه دانشجو وفاقد کارت پایان خدمت هستم و کلیه مدارک را دارا میباشم ایا با گواهی اشتغال به تحصیل به بنده بیمه بیکاری تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط
یکی از شرایط اصلی بهره مندی از مزایای بیمه بیکاری ، آماده به کاربودن متقاضی می باشد وجهت برقراری بیمه بیکاری نیازی به ارائه  کارت پایان خدمت نمی باشد.