در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.امروز ۱۶اردیبشت بیمه بیکاری واریز شده برا کسی؟من شعبه ۷هستم
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
امروز که ۱۷ ام هستش منم که شعبه هفت هستم هنوز واریزی نداشتم

ماه قبل هم ۲۰ واریز شد
توسط (180 امتیاز)
برای شما واریز شد؟منم شعبه 7 هستم سابقه ام رد شده اما نریختن امروز بیستم هستش پس کی میریزن
توسط (140 امتیاز)
معمولاً بین ساعات ۲ الی ۴ بعدظهر واریزها انجام میشه

امیدوارم واریز بشه
توسط (100 امتیاز)
چرا نمیریزن بیمه بیکاری رو امروز که ۲۰ ام هست ساعتم که ۴ شد شعبه ۷
توسط (140 امتیاز)
دوستان شما رو کاریابی فرستادن یا خیر؟ اگر فرستادن کی بوده؟ من ماه گذشته رفتم و تشکیل پرونده دادم ، میگم نکنه حاضری رو رد نکردن و ایجاد مشکل شده؟
توسط (140 امتیاز)
دوستان مقرری شما واریز شد؟
توسط (220 امتیاز)
سلام .

بنده ام شعبه ۷ هستم . چند روز پیش رفتم شعبه میگن رفت مالی برای پرداخت . بیمه ام و چک کردم رد شده . رفتم مالی شعبه ۷ میگن اداره مالی مرکزی حقوقهارو واریز میکنه . حالا ما موندیم و بدبختها. فردا مجدد بریم شعبه .
توسط (140 امتیاز)
لطف کنید رفتین بیمه به ما هم خبر بدین

منم ۷ هستم
توسط (180 امتیاز)
من رفتم شعبه گفت سند فروردین برات خورده اما ماه بعد میریزیم

شعبه هفت هستم
توسط (940 امتیاز)
دوستان امروز بعد از پیگیری از شعبه نحس هفت بهم گفتن برا هیچ کس رو نریختن ماه بعد برا دو ماه رو میریزن .خدا به همه صبر بده مخصوصا شعبه هفت ادم یاد بازی هفت کثیف میفته

کارمندی که پاسخ دادن اسمشون اقای یزدان زاده بود فکر میکنم