در بیمه بیکاری توسط
با سلام من در یک واحد مشغول کار بودم که شش ماه فقط 2 روز در ماه برایم بیمه رد شده است اما نه ماه 30 روز کامل برای هر ماه بیمه رد کرده اند اما با توجه به عدم نیاز آنها میخواهم به امید خدا برای بیمه بیکاری اقدام نمایم. یکی از موارد در خواستی تاریخ شروع کار می باشد با توجه به اینکه در چند ماه ابتدایی فقط 2 روز در ماه برایم بیمه رد می شده است الان تاریخ شروع کار بنده در آن واحد باید چه تاریخی درج گردد؟
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

تاریخ شروع به کار شما از زمانی است که کارفرما برای شما حق بیمه پرداخت و یا شما در کارگاه مشغول به کار شده و در صورتیکه دارای قرارداد کتبی نمی باشید (کارگران اتمام قرارداد) می توانید درخواست بازگشت به کار و بیمه بیکاری خود را ظرف 30 روز از زمان تاریخ بیکاری به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل تقدیم نمایید.