در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
ممنون بابت پاسخ سریعتون ... پس با این برداشت که ... پایه حقوق امسال ۱/۱۳۰/۰۰۰ تومان میباشد و برای من ۹۳۰/۰۰۰ تومن پرداخت شده ، و ۲۰۰/۰۰۰ تومان باقیمانده با حقوق ماه بعد یعنی ۱/۳۳۰/۰۰۰ تومان واریز میشه؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام ، بله مابه التفاوت مقرری فروردین ماه با حقوق جدید اردیبهشت در خردادماه 97 قابل پرداخت می باشد.