در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از فروردین۹۶بیمه بیکاری میگیرم ولی این ماه حقوق بیمه بیکاری مثل ماههای قبل پرداخت شد.یعنی افزایش پیدا نمیکنه و مثل سال قبله؟اگه افزایش داره اطلاع دارین از کی اعمال میشه.ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله ، حداقل مقرری بیمه بیکاری درسال 97 مشمول افزایش می باشد، مابه التفاوت فروردین ماه باحقوق اردیبهشت در خردادماه 97 قابل پرداخت خواهد بود.