در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (170 امتیاز)
باسلام پدر من باز نشسته بود ۲۵ فروردین ماه ۹۷ فوت کرد برای کارهای قانونی وهزینه کفن دفن اقدام کردم که متاسفانه گفتن که بخشنامه افزایش حقوق ۹۷ به شعبه نیامده منتظر باشید تا بیاد من امروز که ۱۵ اردیبهشت هست باز رفتم گفتن نیامده .تاریخ ابلاغ بخشنامه به شعبه ها رو میخواستم بدونم ضمنا شعبه ۵ تیریز هست ممنون ازشما.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

مبلغ کمک هزینه کفن و دفن برابر است با حداقل دستمزد سال فوت یعنی 30*370423=11112690  ریال

که نیازی به بخشنامه جدیدی ندارد چون حداقل حقوق سال 97 اعلام شده است.