در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
آیا همسر شهید میتواند نوه خود رابیمه طلایی کند؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه درمان گروهی ایثارگران و  خانواده های شهدا نزد بیمه دی است. با توجه به اینکه این قرارداد حدودا 6 ماه از ان گذشته است و حق بیمه یکساله برای تمامی افراد تحت تکفل در نظر گرفته می شود، شما برای بیمه کردن نوه باید پدر و مادر و برادر و خواهر این نوه را هم بیمه کنید.

ممکن است با توجه به اینکه این قرارداد حق بیمه بیش از یک میلیون تومتن دارد و حدود نصف زمان دریافت خسارت هم گذشته است، اگر به صرفه است می توانید به شرحی که تقدیم شد اقدام کنید.

لازم به ذکر است در صورت عقد قرارداد، می توانید اسناد مربوط به خسارت های از تاریخ شروع قرارداد را به بیمه گر تحویل دهید.