در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

کدوم بیمه تکمیلی درمان انفرادی با فرنشیز 10 یا صفر درصد که قیمت سالیانه مناسبی داشته باشه و مبلغ 5 میلیون هزینه زایمان رو پوشش بده وجود داره؟ با تشکر از راهنمایی
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با شرایطی که شما برای هزینه های زایمان تون درخواست فرمودین،بهترین بیمه در حال حاضر شرکت کمک رسان ایران(sos) هست که زایمان رو تاسقف55،000،000 ریال و با فرانشیز صفر پوشش میده.

در صورت تمایل فرم زیر رو پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته بشه.

با تجدید احترام