در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بعد از چند سال پرداختی حق بیمه عمر به سوددهی می رسد؟ با احتساب سود تضمینی 16 درصد عملا بعد از چند بازخرید و پرداختی سر بسر میشود؟!…
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام،
بیمه های عمر دارای پوشش های جنبی زیاد و متنوعی هستند ، و بسته به پوشش های خریداری شده  توسط شما و ضرایب مربوطه متغیر می باشند، با فرض اینکه شما یک بزرگسال باشید و تمام پوشش های بیمه ای را کامل و جامع خریده باشید ، بین 5تا 6سال اول کمتر مبلغ پرداختی خود سود خواهید کرد، از لحاظ کلی بیمه های عمر در ابتدای ام. یک بیمه هستند و در درجه دوم یک سرمایه گذاری، البته سرمایه گدا ی که باید بصورت بلند مدت به آن فکر کرد.
ضمنا سود تضمینی برای دو سال اول مدت اعتبار بیمه نامه ۱۶ درصد، برای دو سال بعد ۱۳ درصد و برای دوره مازاد بر چهار سال اول آن ۱۰ درصد می باشد که طبق قانون بیمه مرکزی برای تمامی شرکت ها این سود تضمینی یکسان بوده و مازاد بر این موارد در سود مشارکت در منافع نیز شامل بیمه شما می گردد.