در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام خداقوت

من دنبال روش محاسبه تمام بیمه های مسئولیت هستم.چنانچه فرمول یا محاسباتی دارد اعلام نمایید.

باتشکر
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و خداقوت متقابل.... با توجه به گستره ی وسیع بیمه های مسئولیت این پرسش شما در مجال یک سوال قابل پاسخگویی نیست... نرخ حق بیمه مسئولیت در مشاغل مختلف و حرفه های گوناگون و فعالیتهای درخواستی بیمه گذاران با عنایت به پوششهای درخواستی قابل محاسبه و بررسی است. و نمیتوان یک نسخه واحد را برای همه ی ریسکها یکسان پیچید.