در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام خدمت اساتید

من شغلم ویزیتوری هستش و حدودا ۱ تومن حقوق ثابت دارم بین ۱ تا ۱.۵ هم پورسانتم هستش یعنی مجموعا دریافتی من در ماه ۲ تا ۲.۵ می باشد.

تو شرکت قبلی همیشه حدود ۷۰ تومن حق بیمه از من کم میشد و تو سایت سوابق بیمه هم فقط دستمزد پایه رو میزد . حالا که تو شرکت جدید اومدیم حق بیمه از من چیزی حدود ۱۵۰ کم میشه و تو سایت سوابق بیمه دریافتی من رو به صورت کامل ۲۵۰۰ میزنه ... حالا میخوام بدونم آیا کارفرما من با این اوصاف داره حدود ۴۰۰ تومن حق بیمه منو میده؟

رقم به این‌ بزرگی حق بیمه در ماه چه مزایایی میتونه واسه من داشته باشه ؟؟؟ حتی ممکنه شغلم عوض بشه و دوباره حق بیمه کمتری در آینده بدم...
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام وقتی درسایت مشاهده کردید که ۲۵۰۰برای شما پرداخت کرده یعنی اینکه کار رو درست انجام داده اما بیش از ۴۰۰تومان میشود شما مبلغ دریافتی رو در ۳۰درصد ضرب کنید این میشود  حق بیمه سهم شما وکارفرما اما در کل این کاری که کارفرما انجام میده درست وقانونی است لیکن در بازنشستگی شما تاثیری ندارد فقط دو سال آخر برای شما مهم است که بالا بپردازید