در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده بیمه مشاغل ازاد12درصدباحداقل حقوق واریزمیکنم.سال96روهر12ماه روواریزکردم درتعجب وحیران ماندم که چطورسازمان باپررویی تمام به بنده مرحله بدهی:اعلامیه دوره از96/01/01تا96/12/29 به مبلغ146028ریال زده است ومهلت پرداخت داده است.بنده زاده تمامی 12ماه روبدون اتمام مهلت قانونی پرداخت کردم این مرحله بدهی:اعلامیه چیه من نمیدونم؟
اخه پول زوربه سازمان بدیم؟دوستان اگه میدونندراهنمایی کنند؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام دوست عزیز بعضی وقتها گاها اشتباهی بوجود میاد حالا وقتی شما در موعد مقرر پرداخت کرده اید نباید جریمه بشوید لطف بفرمایید در اسرع وقت به شعبه مربوطه واحد درآمد مراجعه نمایید تا مشکلتان برطرف شود