در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

من ۹ ماه هست که از کارم استعفا دادم ولی همچنان کارفرما حاضر به برگرداندن سفته ضمانت نمیشه.من رسیدی از اینکه به ایشون سفته دادم ندارم و توی قرارداد هم ذکر نشده.میخواستم بدونم من اگه واسه گرفتن سفته ها شکایت کنم ایشون میتونه ادعا کنه که اصلا از من سفته نگرفته؟!
1 پاسخ
توسط (660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام ، در رابطه کارگری و کارفرمایی بعضاً مشاهده میگردد که کارفرما از کارگر خود سفته میگیرد ، سفته یک سند تجاری محسوب میگردد و باید در شکایت تان در اداره کار بسیار دقیق بوده و مطالبه سفته را با شماره های سند و طریقه پرداخت و شهود و ادله ی کافی نمود تا ایشان نتواند بعنوان طلب سفته شما را به موقع اجرا بگذارد، سفته سندی است که قوانین خاص خود را در قانون تجارت دارد ، باید اثبات کنید که رابطه شما کارگری و کارفرمایی بوده نه تجاری، موفق باشید