در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

من از مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم و میخام که خودم رو بیمه بازنشستگی کنم ... ولی بین نرخ بیمه ها اردید دارم ... حال سوالم اینه که اگر نرخ 12 درصدی یا 18 درصدی بیمه شوم مبلغی که بعد از بازنشستگی تعلق میگیره تفاوت داره یا نه ؟ و سوال دیگه این که من 5 ماه دیگه سرباز میشم و میتونم بیمه سربازی رو به این نوع بیمه وصل کنم یا خیر ؟ ایا این امکان وجود داره ...

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

تفاوت نرخ های بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد در سطح خدمات و تعهدات آن ها است. و در مبلغ مستمری تفاوتی با یکدیگر نخواهند داشت.

در خصوص ادامه بیمه پردازی و سربازی؛ ذکر این نکته لازم است که  به هر حال بعد از پایان خدمت و بیمه شدن به شرط داشتن دو سال سابقه پرداخت حق بیمه، بایستی حق بیمه دوره سربازی را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمائید، تا به عنوان سابقه بیمه برای شما لحاظ گردد.