در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سرکارخانم الوندباسلام پیروفرمایش شما درموردکسی که بیمه دومش داشته باشه بیمه رانندگانش حذف میشه بنده29سال و6ماه بیمه دارم وهم اکنون بیمه رانندگان درون شهری هستم بخاطراینکه حداقل بگیردرزمان بازنشستگی نباشم مدت8ماهه درشرکت دیگربعنوان نگهبان شب حق بیمه پرداخت میکنم که اینکاربامشاوره باگارشناس بیمه شعبه مربوطه انجام گرفته لطفاکارشناسان بیمه تامین اجتماعی نظرخودشون رواعلام فرمایندتارفع ابهام شودباتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

نخست اینکه؛ برابر مقررات موجود بیمه هایی که مشمول کسر حق بیمه ناشی از کمک دولت هستند، چنانچه به شغلی غیر از آنچه بابت آن بیمه شده اند، اشتغال یابند، معافیت بیمه ای آنان لغو می گردد.

دوم اینکه، اشتغال و بیمه پردازی در دو کارگاه هم زمان، در آستانه بازنشستگی مشمول ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی گردیده و در نهایت منجر به برقراری مستمری حداقلی می گردد.