در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.... من چند روز ۳ روز پیش با بچه ها ی مدرسمون رفتیم اردو.... از اصفهان به چهارمحال و بختیاری.... بعد من از روی کوه افتادم پایین... پیشانی ام زخم شد و جمجمه ام پیدا شده بود.... ۶ تا بخیه خورد....مچ دستم هم شکست و الان معلوم نیست عمل بخواهد یا اینکه با گچ خوب می‌شود که این ۱هفته دیگه مشخص میشه.... الان که گچ است....چند جای دیگه هم زخمی شده و صورتم هم ورم کرده.... حالا میخوام بدونم که آیا می‌توانم دیه بگیرم یا نه؟اگه میشه تقریباً چه مقداری میشه و چطوری میشه گرفت.... یا فقط برای خسارت بیمارستانه؟ راستی من ۲ تا بیمارستان رفتم...بخیه را همونجا در استان چهارمحال و بختیاری و گچ دست را در استان اصفهان گرفتم....
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز با عرض تاسف برای خادثه پیش امده و امید به بهبودی زودتر شما

جهت گرفتن خسارت از بیمه حوادث دانش آموزی باید تمام مدارک بیمارستان ( عکس ،  رادیولوژی و فاکتور های پرداختی ) را به همراه فرم پر شده توسط مدیریت مدرسه به اداره آموزش و پرورش منطقه خود تحویل داده و پس از طی مراحل قانونی خسارت خود را دریافت نمایید.